VARMEKANONER TIL TELTFESTER

VARMEKANONER TIL TELTFESTER

HOLD VARMEN VED FESTER I TELTE

Mange kan være bekymret om de kan holde varmen ved fester i telte. Dette findes der løsninger til at forhindre – nemlig varmekanoner. De kan holde teltene varme – også på kolde aftener. Er det i vintersæsonen kan der sættes flere varmekanoner op omkring teltet. Med disse varmekanoner sikres der, at et arrangement kan genneføres succesfuldt. Varmenkanonerne kan både bruges i mastetelte og tipitelte.

De varmekanoner der bruges ved vores samarbejdspartner – Luksustelte – kører på disel og skal tilkobles 230V. Fra selve varmekanonen går en slange med varm luft – som føres ind under teltsiden og ind i selve teltet. Oftest står varmekanonen et par meter fra teltet – hvilket også gør at den stortset ikke kan høres inde i teltet.

Et eksempel på brug af disel er, at oftest er 20 liter nok til 4-8 timers forbrug.

Udover brug af varmekanoner som oftest er den primære varmekilde – kan der tilføjes forskellige sekundære varmekilder. Her kan forskellige gasvarmere være en mulighed. Ved Luksustelte haves denne model et – Gasbålsted – denne afgiver lokal varme – hvorved der menes at man kan stå tæt på den og få lidt varme – men allerede 1-2 m. væk kan den ikke mærkes. Dette giver en god anledning til snakke og hygge på en anden måde end ved slangen fra varmekanonen.

varmekanoner-til-teltfester
disel-varmekanon-ved-teltfest

HVORDAN KAN MAN HOLDE VARMEN VED TELTFESTER //

VIGTIGE OVERVEJELSE INDEN FESTER I TELTE

At holde varmen ved teltfester, især når vejret er køligt, kræver lidt planlægning. Her er nogle tips til effektive måder at sikre, at gæsterne kan holde sig varme:
Varmeblæsere eller gasvarmere kan effektivt hæve temperaturen i teltet. De kan som ovenover beskrevet placeres strategisk rundt om i teltet for at skabe jævn varmefordeling. – Infrarøde varmelamper giver varme uden at tage for meget plads og kan monteres på stolper eller hænges fra teltets loft. – Isolering af teltet eller sagt med andre ord – Lukkede telte beskytter mod vind og træk. Det vil hjælpe med at holde varmen inde og det kolde ude.

Gulvunderlag eller tæpper tæpper kan reducere kulden der trænger op nedefra. Dette virker især hvis teltet står på koldt underlag som græs eller jord. – Varme tæpper og puder er en god mulighed for at gæsterne kan tage dem om sig, hvis de føler sig kolde, samtidigt med at de kan skabe en hyggelig stemning. – Varm mad og drikke, som gløgg, kaffe, te eller kakao kan hjælpe gæsterne med at holde varmen indefra, og holde temperaturen oppe. – Beklædningen kan også være alt afgørende – så sørg for at nævne i invitationen, at festen foregår i et telt, og at det kan blive køligt.