TELT TIL MESSE VED SLOT /

MASTETELT TIL MESSE

TELT TIL LEDREBORG SLOTS MESSE, SOM POP-UP RESTAURANT

Ledreborg Slot holder hvert år Livsstilsmesse, hvilket de har gjort siden 1995 – hvilket gør dem til den ældste livsstilsmesse i Danmark.

Her har Restaurant Herthadalen – traditionen tror – en Pop-Up Restaurant, som de kalder Banquet. Teltet her stod på slotspladsen – på grus. Når et telt står på grus – kan det ikke stå med pløkker. Istedet forankrede vi teltet til flere betonklodser (ca. 12 stk.) – hvilket var særdeles vigtigt i disse dage – da der var meget vind.

I Mastetelt var der dækket op med langborde af træborde med Luksustelte´s træklapstole omkring. Her blev der serveret en utrolig lækker “5 delretter menu” af lokale råvarer, kaffe og kage – samt muligheden for en masse kolde drikkevarer ved langbordene. Udenfor teltet kunne gæsterne komme forbi og nyde et glas kold drink, fra vores halvrunde bar.

telt-livsstilsmesse-ledreborg-slot-restaurant-herthadalen

INFO INDLÆG

TELTE VED MESSER – BÅDE INDENFOR OG UDENFOR //

Når man planlægger en messe eller et arrangement, er telte en fremragende løsning for at skabe et funktionelt og fleksibelt rum. Telte kan tilpasses efter behov og giver en række fordele, der gør dem ideelle til messer.
Fordelene: Fleksibilitet – Telte kan opstilles næsten overalt og tilpasses forskellige størrelser og formater. Dette gør det muligt at arrangere messer både indendørs og udendørs, afhængig af behov og ønsker. Tilpasning – Der findes mange typer telte, som kan tilpasses specifikke krav. Alt fra små udstillingstelte til store haller med plads til hundreder af mennesker. Telte kan også dekoreres og tilpasses med lys, lyd og møbler for at skabe den ønskede atmosfære. Omkostningseffektivitet – At bruge telte kan være en omkostningseffektiv løsning sammenlignet med at leje eller bygge permanente strukturer. Det giver også mulighed for genbrug, hvilket kan reducere omkostningerne over tid. Hurtig Opsætning og Nedtagning – Telte kan opstilles og tages ned hurtigt, hvilket sparer tid og reducerer logistiske udfordringer. Dette er især nyttigt for arrangementer, der kræver hurtige skift af lokationer eller hyppige op- og nedtagninger. Vejrbeskyttelse – Moderne telte er designet til at modstå forskellige vejrforhold. De kan beskytte deltagerne mod regn, vind og sol, og skabe et behageligt miljø uanset vejret.

Teltene kan i forbindelse med messer bruges til Udstillingshaller – her kan telte bruges som midlertidige udstillingshaller til produkter og tjenester, Registreringsområder – Opsætning til deltagerregistrering og information, Workshop-områder – Dedikerede områder til seminarer, workshops og præsentationer, Mad og Drikke – Områder til servering af mad og drikke til deltagere mm.